Categorii
Fără categorie

Protecția împotriva COVID când mergi la spital

Cea mai eficientă strategie de protecție împotriva COVID-19 este prevenirea expunerii personale la virus. Astfel, îți recomandăm ca în spațiile închise (supermarket, farmacie, poștă, mijloace de transport în comun, școli etc) să porți o mască care să acopere atât nasul, cât și gura. De asemenea, pentru protecția ta, îți mai recomandăm și purtarea de mănuși de unică folosință, ori de câte ori vei merge în spații închise și mai ales la SPITAL, spălarea și dezinfectarea regulată a mâinilor și păstrarea unei distanțe de minim 2 m între tine și alte persoane.

Încearcă, pe cât posibil, să nu îți atingi fața – nasul și gura, cu mâinile nespălate și nedezinfectate. TE VA AJUTA FOARTE MULT PURTAREA UNEI VIZIERE.

Pentru PROCURAREA TRATAMENTULUI ARV de la spitalul de boli infecțioase de care aparții, îți recomandăm următoarea strategie: purtarea unei măști de protecție FFP2/N95 sau o mască simplă, purtarea unei viziere și purtarea mănușilor de unică folosință. Acestea pot fi puse la momentul intrării în spital. Masca de protecție va fi purtată pe tot traseul locuință-spital dacă vei folosi mijloace de transport în comun.

TRATAMENTUL ARV luat conform indicației medicalului este vital în această perioadă! Vă recomandăm să nu uitați să îl luați sau să renunțați la acesta. Tratamentul ARV, alături de un stil de viață sănătos, vă vor ajuta să aveți un sistem imunitar puternic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.